46. Sastank Upravnog odbora

14.02.2012.

Sastanku su prisustni: Branislav Vojnov, Nataša Vidaković, Janoš Koso, Milorad Josimović I Milorad Azucki

Dnevni red

  1. Ko koga poziva na otvaranje podruma?
  2. Pozdravni govor
  3. Dežurstvo
  4. Članarine za članove UO
  5. Razno

Ad.1

Konstatovano je da se na svečano otvaranje podruma ne štampaju pozivnice, već da članovi UO ličnim pozivom obaveste goste. Obavljena je podele ko- koga prihvata pozvati na tu manifestaciju, tj. osobe koje su najviše darovali muzeju u 2011. godini i donatore, kao I predstavnike opštinskih ustanova...

Ad. 2

Pozdravni govor počinje predsednik kluba, Borivoj Ćurčić, on predaje reč Janošu Koso – domaru muzeja da opiše radove, i lica koji su pomagali oko sreñivanja podruma. Na kraju dobijaju reč predstavnici Opštinske Uprave Novi Bečej.

Ad. 3

Dežurstvo u donjim prostorijama prihvataju Nataša Vidaković, i Svetislav Arbutinov. U Glavaševoj kući Janoš Koso prihvata dežurstvo.

Ad. 4

Predlaže se da članovi UO što pre uplate članarinu za 2012 tu godinu radi pokrivanja troškova oko susreta, da ne bi morali skidati pare sa žiro računa.

Ad. 5

Iako su vremenski uslovi loši za izlazak, predsedništvo predlaže posetu groba Dr. Vladimira Glavaša, da se postavi prikladna ikebana radi obeležavanje njegove godišnjice smrti.

Članovi Upravnog odbora na dan Zimskog susreta i promecije podruma dolaze u subotu 18.02.2012. godine u 9 časova. Od deset sati počinje protokolarni deo susreta.

Povezani članci