Ivan Crnjin sportista 2011. godine

U organizaciji Sportskog saveza opštine Novi Bečej i SRC „Jedinstvo“, uz medijsku podršku Radija Novi Bečej, proglašeni su najuspešnija ekipa, trener, sportski radnici i sportisti novobečejske opštine u 2011. godini.

Za najuspešniju ekipu u 2011. godini proglašen je FK Jedinstvo iz Bočara, dok je najuspešniji mladi sportista Dušan Vukelja, član Karate kluba Mladost iz Novog Miloševa, koji je u 2011. godini, u juniorskoj konkurenciji, osvojio 35 medalja, 26 zlatnih, sedam srebrnih i dve bronzane. Vukelja je na Prvenstvu Srbije u Čačku osvojio zlatne medalje u katama i borbama, a na juniorskom Prvenstvu Evrope u Budimpešti, sa reprezentacijom Srbije, zlatnu medalju u katama, a srebrnu u borbama.

Za najuspešnijeg sportistu opštine proglašen je rukometaš Ivan Crnjin, koji je dao značajan doprinos da Jedinstvo ove jeseni, u Prvoj ligi Srbije – grupa Vojvodina, zauzme drugo mesto. Drugi na listi najuspešnijih je fudbaler vojvođanskog ligaša, Jedinstva iz Novog Bečeja Goran Stanković, a treća kuglašica, juniorska reprezentativka, Mirjana Dudevljev.

Za najuspešnijeg trenera proglašen je Srđan Stevanov, koji vodi mušku i žensku ekipu Odbojkaškog kluba Jedinstvo, člana Druge vojvođanske lige.

Specijalno priznanje za poseban doprinos afirmaciji sporta ove godine dodeljeno je posthumno Ivanu Milosavljevu, sportskom radniku i dugogodišnjem predsedniku Košarkaškog kluba „2. oktobar“ iz Kumana.

Slušaoci Radija Novi Bečej glasali su za najpopularnije sportiste opštine, ta laskava titula pripala je, drugi put zaredom, Sanji Radin, članici Kluba borilačkih veština Jedinstvo iz Novog Bečeja, drugi je fudbaler Goran Stanković, a treći Lazar Dakić.

U zabavnom programu ove svečanosti učestvovale su plesne grupe učenika OŠ „Miloje

Čiplić“ i „Josif Marinković“ iz Novog Bečeja.

Povezani članci