logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Obeležen Dan škole "Dositej Obradović" u Bočaru

"Ono što nam je jako drago, da smo mi od 100 učenika u školi, na samoj, bini pojedinačno nagradili 35 učenika, a sa ekipama to je i mnogo veći broj " - Milica Mihajlović

U OŠ "Dositej Obradović" u Bočaru 9. aprila održana je svečanost povodom Dana škole. U prvom delu programa upriličena je izložba u holu škole pod nazivom "Put oko sveta". Na sportskom terenu je održano takmičenje u šutiranju trojki, a u sali bioskopa održanje svečana akademija i prezentacija uspeha učenika.

Milica Mihajlović, direktorka OŠ "Dositej Obradović" kaže da se dan škole svake godine obeležava i da se trude da rad učenika nagrade na najbolji mogući način: "U prvom delu programa nagrađujemo uspešne učenike, ono što nam je jako drago da smo mi od 100 učenika u školi, na samoj bini, pojedinačno nagradili 35 učenika, a sa ekipama to je i mnogo veći broj. Uvek imamo donatore koji su spremni da pomognu, da naša manifestacija bude što uspešnija".

Proslava Dana škole je jedna od najznačajnijih manifestacija u Bočaru, ona je od velikog značaja za đake i za sve zaposlene u školi, ali puno znači i meštanima. Potvrda za to bila je prepuna sala Bočaraca, koji su aplauzom nagradili zanimljiv program koji se odvijao na bini. U programu su učestvovali i predškolci iz Bočara, koji su uspešno pokazali da su spremni da se od naredne školske godine pridruže školarcima.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com