logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Mališani u Jagićevoj ulici obradovani igralištem

Sve sprave na igralištu su popravljene i ofarbane, stavljeni su novi ležajevi na vrtešci, a stara drvena sedišta su zamenjena novim

Pre nekoliko dana u Jagićevoj ulici u Novom Bečeju renovirano je dečije igralište. Sve sprave na igralištu su popravljene i ofarbane, stavljeni su novi ležajevi na vrtešci, a stara drvena sedišta su zamenjena novim. Radoslav Šećerov, zamenik predsednika Saveta Mesne zajednice Novi Bečej kaže daje ove radove organizovala Mesna zajednica Novi Bečej: "Renovirali smo ovo igralište i doveli ga u pristojno stanje i kao što vidite obradovali decu iz ovog kraja. U narednom periodu Mesna zajednica ima u planu da postavi još nekoliko sprava na igralištu kraj Tise, a u planu nam je da namestimo još jedno igralište na Novom naselju kod Elektrovojvodine, i u ulici Josifa Marinkovića kod stare opštine. Tamo je već bilo igralište, ali postavićemo novo jer će tamo biti i kancelarija za mlade pa se očekuje veća poseta nego do sada". Mnoštvo dece pokazalo je koliko je bilo neophodno oplemeniti ovo mesto i učiniti ga još bezbednijim za okupljanje i igru naših najmlađih sugrađana. Mesna zajednica Novi Bečej se trudila da postavi što više rekvizita na ovo dečije igralište i da ga upotpuni različitim sadržajima, kako bi mališani mogli da uživaju i više vremena provode napolju u igri.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com