logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Deset turističkih organizacija istočne Srbije došlo po recept za organizaciju dobre manifestacije

Saša Šućurović, direktor manifestacije Velikogospojinski dani - Lepo je priznanje kada kolege iz turizma priznaju vaš uspeh i dođu da im prenesete iskustvo.

Impresionirani načinom na koji je manifestacija Velikogospojinski dani za samo pola decenije postala druga manifestacija u Vojvodini i četvrta u Srbiji, predstavnici Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije (RARIS) iz Zaječara i predstavnici deset turističkih organizacija istočne Srbije posetili su 14. decembra Novi Bečej. Poseta je bila pre svega edukativnog karaktera. Saša Šućurović, direktor Velikogospojinskih dana prisutnima je slikovito prezentovao načine kojima novobečejska manifestacija privlači čak četiri puta više gostiju nego što Novi Bečej ima stanovnika: "Mnogo je lakše objasniti kolegama koje se bave turizmom koji su to načini dolaska do uspešne manifestacije. Mi smo pre svega ovde istakli koliki značaj dajemo promociji i marketingu manifestacije Velikogospojinski dani i na koji način pokušavamo da ukažemo stanovništvu na mogućnosti zarade tokom trajanja manifestacije."

Zoran Milovanović predstavnik RARIS-a i menadžer projekta nakon prezentacije je istakao: "Došli smo da vidimo šta može da se iskoristi kao iskustvo neke druge manifestacije i da se preslika kod nas uz odgovarajuća prilagođavanja. Manifestacija Velikogospojinski dani me je impresionirala svojim ciframa i izuzetno mi se svidela prezentacija, posebno što je napravljena paralela onoga šta je bilo ranije, a šta sada nakon samo par godina."

Saša Šućurović, direktor manifestacije Velikogospojinski dani istakao je da je lepo priznanje, pored toga što su Velikogospojinski dani dobili Turistički cvet, najveće priznanje u oblasti turizma u našoj zemlji, kada kolege iz turizma priznaju vaš uspeh i dođu da im prenesete iskustvo.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com