logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Referendum za nastavak Mesnog samodoprinosa raspisan i u Kumanu

Petar llić, sekretar Mesne zajednice Kumane kaže da je izglasavanje za nastavak samodprinosa od izuzetne važnosti za građane, jer se tim sredstvima unapređuje i razvija Kumane.

Povodom zahteva građana, koji je potpisalo više od 10 posto birača sa teritorije Mesne zajednice Kumane, raspisan je referendum za uvođenje samodoprinosa za period od 1. Februara 2011. do 1. Februara 2016. godine. Građani će tokom četiri dana, od petka 14. januara do nedelje 23. januara, biti u prilici da se izjasne da li žele da se nastavi samodoprinos u ovom mestu. Prema predlogu, samodoprinos treba da se uvede u ukupnom iznosu od 60.000.000,00 dinara. Savet Mesne zajednice Kumane doneo je odluku da se sredstva koriste za izgradnju infrastrukturnih objekata i održavanje postojećih. Za to će biti izdvojeno 60 posto ukupnog samodoprinosa, 25 posto određeno je za društvene delatnosti, 10 posto za učešće u projektima i 5 posto za troškove samodoprinosa i stručne službe. Petar llić, sekretar Mesne zajednice Kumane kaže da je izglasavanje za nastavak samodprinosa od izuzetne važnosti za građane, jer se tim sredstvima unapređuje i razvija Kumane.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com