logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Boris Tadić posetio Novobečejce na Sajmu lokalne samouprave

Tamo gde su investicije velike, nezaposlenostje pala ispod 4%, što je evropski standard. S druge strane, u zemlji ima opština gde je bez posla više od 40% i gde decenijama nije bilo suštinskih ulaganja - Boris Tadić

Opština Novi Bečej učestvovala je od 10-12. novembra na Drugom sajmu lokalne samouprave. Sajam je uz neuobičajeno veliku medijsku pažnju u novobeogradskoj "Hali sportova" otvorio predsednik BorisTadić. Predstavnici gradova i opština okupili su se, kako bi razmenili iskustva i utvrdili mogućnosti novih oblika saradnje. Posle zvaničnog otvaranja Sajma, predsednik Tadić je posetio štand novobečejske opštine i zadržao se u kraćem razgovoru sa Milivojem Vrebalovim, predsednikom opštine Novi Bečej i njegovim saradnicima. Tadić je istakao da su problemi lokalnih zajednica u Srbiji različiti jer tamo gde su investicije velike, nezaposlenost je pala ispod 4%, što je evropski standard. S druge strane, u zemlji ima opština gde je bez posla više od 40% ljudi i gde decenijama nije bilo suštinskih ulaganja.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com