logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Volonterski na čelu Mesne zajednice Novi Bečej

Miloš Lalić, novoimenovani predsednik Mesne zajednice Novi Bečej će volonterski obavljati svoj posao, dok je funkcija sekretara ukinuta, odlučeno je na Savetu MZ

2513 građana Novog Bečeja, 31. oktobra izašlo je da podrži svoje kandidate za članove Saveta Mesne zajednice Novi Bečej. Prema izvodima iz biračkih spiskova, 11390 birača ima glasačko pravo, a na izbore se odazvalo 22,06 posto građana. Na šesnaest biračkih mesta bilo je ukupno 60 kandidata, a novi Savet čine: Radoslav Šećerov, Milivoj Vrebalov, Zorica Garčev, Miloš Lalić, Marija Brković, Nandor Dvorski, Ferenc Balint, Ferenc Kormanjoš, Smiljana Šljapić, Zoltan Palikaš, Zoran Stojišin, Predrag Bojović, Nikola Maljugić, Boris Nikolić, Predrag Ignjatović, Milivoj Reznić. Zanimljiv podatak je da se i predsednik opštine Novi Bečej, Milivoj Vrebalov kandidovao za člana Saveta. On je i pored zaista velike konkurencije uspeo da nadmaši drugoplasiranog na istom biračkom mestu sa više od 50 posto glasova. Novi Savet Mesne zajednice na prvoj sednici odlučio je da ukine funkciju sekretara o čije će poslove ubuduće obavljati zaposleni u Mesnoj zajednici. Na istoj sednici imenovan je Miloš Lalić za predsednika Saveta Mesne zajednice, a takođe je odlučeno da funkcija predsednika Mesne zajednice nije plaćena već se obavlja volonterski.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com