logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Evropsko priznanje Milivoju Vrebalovu

Milivoju Vrebalovu, predsedniku opštine Novi Bečej, u Briselu je dodeljeno drugo mesto za demokratskog političara koji je postigao visoke rezultate na lokalnom i regionalnom nivou u svojoj sredini.

U organizaciji ALDE (Alliance of Liberals and Democrats for Europe) Savez liberala i demokrata za Evropu u Komitetu regiona evropskog parlamenta - COR su 15.11.2010 u Briselu dodeljene nagrade demokratskim političarima koji su postigli visoke rezultate na lokalnom i regionalnom nivou u svojim sredinama. Milivoju Vrebalovu, predsedniku opštine Novi Bečej, dodeljeno je drugo mesto za dostignuća političara u lokalnoj vlasti. Prvu nagradu osvojio je Paul Scriven iz Velike Britanije, a iza Vrebalova, na trećem mestu, našao se Davor Žmegač iz Hrvatske. Od velikog broja kandidovanih političara liberalno demokratskog opredeljenja iz cele Evrope u poslednjem krugu se našlo dvanaest finalista iz Estonije, Italije, Letonije, Bugarske, Španije, Holandije, Švedske. Francuska je u finalnom krugu imala 2, a Hrvatska čak 3 kandidata. Savez liberala i demokrata za Evropu (ALDE) je treća najveća grupa u Evropskom parlarlamentu.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com