logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Godišnjica bratimljenja penzionera

Uz goste iz zbratimljenih mesta Borovo Selo i Naselje, Knjaževac, Apatin, Bečej proslavljena je desetogodišnjica bratimljenja novobečejskog udruženja penzionera sa penzionerima iz Negoslavaca

Proslava desetogodišnjice potpisivanja povelje o bratimljenju Opštinskog udruženja penzionera Novi Bečej sa udruženjem penzionera iz Negoslavca iz Republike Hrvatske u Domu penzionera u Novom Bečeju protekla je u lepom raspoloženju uz goste iz zbratimljenih mesta Borovo Selo i Naselje, Knjaževac, Apatin, Bečej... Svečanost su uveličali Milan Nenadić, predsednik Saveza penzionera Vojvodine i Radiša Temerinac, sekretar udruženja. Predsednik Opštinskog udruženja penzionera Novi Bečej, Zoran Petrović saopštio je da je u organizaciji ove proslave imao veliku pomoć Aktiva žena i da je u narednom periodu planirano i bratimljenje sa penzionerima iz Loznice.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com