logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Treći Božični turnir u malom fudbalu

Sportski rekreativni centar „Jedinstvo" i ove godine će biti domaćin velikog broja ekipa iz cele Vojvodine. Nagradni fond Božičnog turnira iznosi 310 hiljada dinara, od čega će pobedniku pripasti 200 hiljada.

U organizaciji SRC „Jedinstvo" u saradnji sa KMF „Tisa", a pod pokroviteljstvom opštine Novi Bečej 10. decembra počeće treći po redu Božični turnir u malom fudbalu. Vođeni iskustvom iz prethodnih godina, organizatori ne mogu sa sigurnošću reći koliko će on trajati, jer je turnir uslovljen brojem ekipa. Prijavljivanje je u toku i trajaće do početka takmičenja, a uplata po ekipi iznosi deset hiljada dinara. Svi zainteresovani za takmičenje mogu se javiti na 063/7157163. Utakmice će se igrati petkom, subotom, nedeljom i sredom, a ukoliko bude potrebe, organizatori će odrediti još jedan dan za ljubitelje malog fudbala. Nagradni fond Božičnog turnira iznosi 310 hiljada dinara, od čega će pobedniku pripasti 200 hiljada. Drugoplasirani na božičnoj listi dobiće 70 hiljada, a trećeplasirani 40 hiljada dinara.

Sportski rekreativni centar „Jedinstvo" i ove godine biće domaćin velikog broja ekipa iz Novog Bečeja i cele Vojvodine, jer je poznato da je zainteresovanost za ovaj turnir izuzetno velika. Prošle godine je mali fudbal igralo čak 24 ekipe, od čega je samo 8 bilo iz Novog Bečeja.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com