logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Napreduju pregovori o otvaranju Deltafarmove fabrike lekova u Novom Bečeju

Po preliminarnim planovima fabrika lekova Deltafarm iz Novog Sada u Novom Bečeju uposlila bi stotinak radnika.

„Deltafarm iz Novog Sada, firma koja se bavi distribucijom lekova, kupila je fabriku Kluz u Novom Bečeju sa namerom da izgradi fabriku koja će proizvoditi više grupa lekova", saopštio je dr Ilija Medić stručni komercijalni savetnik Deltafarma u razgovoru sa Milivojem Vrebalovim, predsednikom opštine Novi Bečej.

Srđan Božin, generalni direktor Deltafarma u toku preliminarnih dogovora o saradnji sa lokalnom upravom izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima pregovora i prisutnima razjasnio nedoumicu koja često prati ovu firmu u vezi sa imenom i objašnjavajući da postoje firme sličnih naziva koje nisu sem imena ničim povezane pa tako i Deltafarm nema nikakve veze sa Deltom Mirislava Miškovića. Milivoj Vrebalov, predsednik opštine Novi Bečej, rekao je da će lokalna samouprava pomoći maksimalno u okviru svojih nadležnosti svakoj pa i ovoj firmi da što lakše dođe do zajedničkog cilja, a to je što brže pokretanje proizvodnje i upošljavanje lokalnog stanovništva. Po preliminarnim planovima fabrika lekova u Novom Bečeju uposlila bi stotinak radnika.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com