logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Uređeno novobečejsko groblje

Izgrađene su neke od glavnih staza, postavljeno novo osvetljenje oko kapele, izgrađen je kompleks-zajednička grobnica-kolumbarijum-fontana, postavljene su nove klupe u tom delu... Radovi se nastavljaju

Novobečejsko groblje prethodnih meseci pretrpelo je mnogo izmena. Dobilo je novo osvetljenje oko kapele, postavljene su klupe, kolumbarijum, zajednička grobnica, fontana, izgrađene su neke od glavnih staza.

Postojeći neuređeni putevi i staze popločani su behaton pločama koje ovo preduzeće od skoro i proizvodi. Miloš Zvekić, direktor JP „Komunalac" objasnio je daje većina radova izvedena sopstvenim sredstvima i sredstvima ostvarenim od naplate obnove grobnih mesta: „Napravili smo staze od behaton ploča u onim delovima groblja gde ih nikada nije bilo, za sada dve u dužini od nekih 450 metara, a radi se i treća staza u dužini od 225 metara. JP „Komunalac" pronašao je računicu da ne kupuje već proizvodi behaton ploče. Na ovaj način ostvarujemo veliku uštedu finansijskih sredstava, samim tim udvostručujemo broj staza koje radimo, pa smo u prilici da tržištu ponudimo kvalitetan proizvod po pristupačnoj ceni. Želimo da novobečejsko groblje zasija u svetlu urbanog, gradskog groblja. Fontana koja je postavljena je reklamni uzorak Subotičke firme „Ev Pro", te je kao takva na konsignacionoj prodaji". Novina na gradskom groblju je i kolumbarijum, sa petnaest mesta za polaganje urni, koji će od 2011. godine biti u ponudi Komunalca i zajednička grobnica, kao zakonska obaveza svakog groblja.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com