logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Banatski kulturni centar na 55. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu

Između dva Sajma BKC objavio je čak 22 nova naslova, a u pripremi je još jedanaest knjiga

Kao i godinama unazad, BKC je nastupio na 55. Međunarodnom sajmu knjiga. Radovan Vlahović je za Novobečejski informator istakao da je ove godine štand novomiloševačkog centra krasilo čak trideset novih naslova autora zemalja bivše Jugoslavije, ali i autora koji potiču sa banatskog podneblja. Takođe, na Sajamu je prezentovan i zbornik radova sa manifestacije „Proleće Sime Cucića".

Između dva Sajma BKC objavio je čak 22 nova naslova, a u pripremi je još jedanaest knjiga. Nastup na Sajmu i rad predstavnika BKC-a, koji neguju zavičajno, pokazuju da u malim sredinama žive i stvaraju talentovani ljudi, koji čitalačkoj publici mogu ponuditi zanimljiva i šarolika štiva. Svi zainteresovani mogli su kupiti interesantne naslove po sajamskim cenama. Troškove zakupa štanda za izlaganje ove već renomirane kulturne kuće, finansirala je Mesna zajednica Novo Miloševo.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com