logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Osmogodišnje karatiskinje iz Novog Bečeja brane boje Srbije u Italiji

Mesaroš Ivona, Dragić Jovana, Milošević Kasija, članice kluba „SEN PAI" iz Novog Bečeja, učestvovaće kao deo reprezentacije Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u karateu za decu

Mesaroš Ivona, Dragić Jovana, Milošević Kasija, članice kluba „SEN PAI" iz Novog Bečeja, učestvovaće kao deo reprezentacije Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u karateu za decu, koje će se održati u Italiji u mestu Caorle pored Venecije od 20.-25. oktobra ove godine. Osmogodišnje devojčice su svojim uspesima na predhodnim takmičenjima stekle zvanje reprezentativnog kandidata i dobile poziv selektora reprezentacije za učešće na Svetskom prvenstvu. Pored prvih mesta na Državnom prvenstvu u Lazarevcu, međunarodnom turniru u Subotici, one su osvojile prvo mesto u ekipnom izvođenju kata i time postale zvanični prvaci Srbije i stekli pravo nastupa na Svetskom prvenstvu. Jovan Stančić, trener i osnivač kluba „SEN PAI": "Njih 3 će nastupiti u izvođenju kata pojedinačno. Mislim da je i sama činjenica da će videti Veneciju i Italiju vrlo značajna i samo to iskustvo u međunarodnom takmičenju je za njih važno, a ukoliko nešto i osvoje to će biti odlično. Treniramo svakodnevno. Klub je osnovan pre dve godine i trenutno ima 36 članova. Zahvaljujemo se lokalnoj samoupravi koja nam je obezbedila deo sredstava za pripreme i odlazak u Italiju.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com