logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Kako biti energetski efikasan

Novi Bečej pozvan da predstavi projekat javne rasvete učesnicima iz drugih gradova u Srbiji i Evropi na međunarodnom forumu u Nišu

Tomislav Ratković, pomoćnik predsednika opštine za lokalni ekonomski razvoj na „Prvom međunarodnom forumu o energetskom menadžmentu na lokalnom nivou - Centralna i Jugoistočna Evropa" 17. septembra u Nišu predstavio je primer dobre prakse rekonstrukcije javne rasvete u Novom Bečeju. Predstavnici gradova u kojima su realizovani značajni projekati energetske efikasnosti bili su pozvani od strane organizatora kako bi predstavili svoja iskustva učesnicima iz drugih gradova u Srbiji i Evropi. Skup je otvorio Petar Škundrić, ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije. O značaju energetskog menadžmenta na lokalnom nivou u Srbiji i EU razmenili su mišljenja mnogi stručnjaci iz te oblasti, direktori velikih kompanija i predstavnici lokalnih samouprava, koji su sve više prinuđeni da razmišljaju o efikasnom korišćenju ograničenih energetskih i drugih resursa.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com