logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Novac NIS-a uložen u projekte korisne za građane

Kiril Kravčenko, generalni direktor NIS-a, zadovoljan načinom na koji je uložen novac od donacije, pohvalio je saradnju sa opštinom Novi Bečej

Kiril Kravčenko, generalni direktor Naftne industrije Srbije, 2. septembra posetio je opštinu Novi Bečej i tom prilikom je obišao OŠ "Josif Marinković", Sportsko rekreativni centar „Jedinstvo" i Srpsku pravoslavnu crkvu „Prenos moštiju Svetog oca Nikolaja" u koje je na različite načine u toku ove i prošle godine NIS uložio 15 miliona dinara. U Osnovnoj školi "Josif Marinković" donacija od milion dinara, upotrebljena je da se adaptira objekat koji se sastoji od četiri mini-radionice: za kuvanje, čitaonicu, za klubski radio i novinarsku sekciju. Prostor koji sada koristi čak 514-oro dece ustupila je školi na korišćenje Mesna zajednica Novi Bečej. Obilasku institucija, čiju je adaptaciju i rekonstrukciju NIS pomogao, prethodio je poslovni razgovor predstavnika NIS-a sa predstavnicima lokalne vlasti Opštine Novi Bečej. Predsednik opštine, Milivoj Vrebalov, zadovoljan je što se izuzetno angažovanje koje je uložio pri uspostavljanju dobre saradnje NIS-a, sa našom Opštinom isplatilo: „Mislim da su sredstva utrošena na pravi način, a poseta gospodina Kravčenka je samo nastavak dobre saradnje NIS-a sa opštinom Novi Bečej. Ovo je pravi primer socijalno odgovorne firme koja pomaže razvoj lokalnih uprava." Kiril Kravčenko pohvalio je saradnju sa Opštinom Novi Bečej: „Jako sam zadovoljan saradnjom sa opštinom Novi Bečej, jer vidite ovu dobit. Naša strategija je da treba biti koristan za sve građane koji žive u Srbiji, posebno decu i mlade ljude. Ovo je naš mali korak u pravcu razvoja budućnosti Srbije." Prilikom susreta dogovoreno je da NIS dodatno pomogne sredstvima za rekonstrukciju crkve.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com