logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Dodeljena pomoć Bočarcima čije su kuće stradale u poplavama

Uvidom u stanje oštećenih objekata dodeljena je pomoću vrednosti od 662.722 dinara za 10 najugroženijih porodica kako bi svoje kuće ponovo osposobili za stanovanje.

Neprilike sa vodom usled neuobičajeno velike količine padavina u proteklom periodu zadesile su celu opštinu Novi Bečej. Stradali su mnogi stambeni objekti i obradivo zemljište. Predsednik Opštine, Milivoj Vrebalov i njegovi saradnici iz lokalne samouprave su izuzetno angažovanom akcijom pokušali da obezbede pomoć nadležnih pokrajinskih i republičkih institucija. Nažalost pozivu se odazvala za sada samo Pokrajinska vlada i Pokrajinska direkcija za robne rezerve.

U periodu od juna do septembra 2010. godine stručna služba opštinske uprave Novog Bečeja obišla je 115 domaćinstava koja su prijavila štetu od poplava u Bočaru. Uvidom u stanje oštećenih objekata dodeljena je pomoć u vrednosti od 662.722 dinara za 10 najugroženijih porodica kako bi svoje kuće ponovo osposobili za stanovanje.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com