logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Lovačko društvo „Dušan Košutić“

U Lovačkom društvu „Dušan Košutić" iz Bočara u toku su pripreme za predstojeću lovnu sezonu, radi se na uređenju Doma, lovišta, ali i usklađivanju imena sa zakonom, odnosno preregistraciji Društva u Udruženje. Članovi ovog, još uvek, Lovačkog društva tokom godina se nisu bavili samo odstrelom divljači, nego su svojim radom pozitivno uticali na zaštitu životne sredine u bočarskim atarima. Lovačko društvo gazduje na 4.980 hektara lovno produktivne površine i redovno se, pored selektivnog lova, bavi i uništavanjem štetočina, hranjenjem divljači u zimskom periodu, spašavanjem životinja tokom prirodnih nepogoda...

Područje atara bogato je srnećom divljači, zečevima, fazanima, jarebicama, divljim patkama, lisicama. Pomenute vrste divljači interesantne su sa aspekta razvoja lovnog turizma, a među redovnim gostima svrstavaju se Rusi, Italijani, Česi i Slovaci.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com