logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Znanjem do saradnje javnog i privatnog sektora

Ovu temu za seminar su tražili predstavnici gradova i opština da bi joi jednom videli koji su modeli za razvoj njihove lokalne infrastrukture

Javno privatno partnerstvo - mogućnosti i prilike, seminar u organizaciji Fonda za podršku investicija u Vojvodini „Vojvodina Investment Promotion -VIP" Skupštine AP Vojvodine, je održan u Novom Bečeju, u sredu, 23. juna. Seminar su otvorili Branislav Bugarski, direktor Fonda za podršku investicija u Vojvodini i Milivoj Vrebalov, predsednik opštine Novi Bečej. Oko 60 predsetavnika vojvođanskih opština čulo je preporuke o načinima saradnje javnog i privatnog sektora. Branislav Bugarski direktor VIP fonda: "Ovog puta seminar je u Novom Bečeju i sa temom Javno-privatno partnerstvo zbog toga što ova Opština ima ovakvo iskustvo sakupljanja čvrstog komunalnog otpada gde su austrijskom partneru poverili taj posao. Mislim da je to dobar model koji treba da bude predstavljen i drugim gradovima i opštinama sa teritorije Vojvodine. Ovu temu su tražili predstavnici gradova i opština da bi još jednom videli koji su modeli za razvoj njihove lokalne infrastrukture i poboljšanja komunalnih usluga za svoje građane."

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com