logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Novobečejci su među najaktivnijim davaocima krvi u Banatu

Srebrna plaketa-zahvalnica Crvenog krsta Srbije za 2009. godinu svrstava opštinu Novi Bečej u red najhumanijih sredina, u kojoj je čak 4,58 posto građana dalo krv

Skoro dobijena srebrna plaketa-zahvalnica Crvenog krsta Srbije za 2009. godinu svrstava opštinu Novi Bečej u red najhumanijih sredina čak 4,58 posto stanovnika je dalo krv.

Povodom 14. juna, svetskog dana dobrovoljnih davaoca krvi, predsednik opštine Novi Bečej, Milivoj Vrebalov priredio je prijem za najhumanije novobečejce, koji su ovu dragocenu tečnost dali 50, 75 puta i više. Prijemu je prisustvovalo desetak davaoca i sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Novi Bečej, Momir Dimitrijević koji je istakao da opština Novi Bečej prednjači među opštinama srednjeg Banata. Dimitrijević je ovom prilikom pozdravio odluku velikog broja mladih, njih čak 75-oro u protekloj godini, koji se redovno priključuju akcijama dobrovoljnog davanja krvi. Da se humana svest naših građana podigla na zavidan nivo, govori u prilog i činjenica da je od planiranih 1077 davanja u protekloj godini, ostvareno 1231.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com