logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Tisa reka Ijubavi, Vikend u dvorcima i Moto susreti za letnju zabavu

Skoro svakog vikenda odigrava se neka ineresantana manifestacija u Novom Bečeju. Svako može pronaći bar jednu po svom ukusu

Večernji događaj na obali Tise bio je završnica lepo osmišljene manifestacije koja je trajala dva dana 11. i 12. juna. Neverovatan prizor hiljade sveća koje plutaju rekom u noći fascinirao je sve posetioce manifestacije Čamac naTisi - Tisa reka Ijubavi u Novom Bečeju. Lepota ovog prizora graniči se sa lepotom fenomena cvetanja Tise koji je i bio povod da se u Novom Bečeju drugi put za redom organizuje ovako lep događaj.

Organizatori su pozvali sve koji imaju neispunjene Ijubavne i druge želje da je zamisle i puste čamčić sa zapaljenom svećom u Tisu kako bi se ona ostvarila. Manifestaciju na obali Tise upotpunili su Tanja Jovićević i bend „Rich Bitch", dok su za vreme puštanja sveća u reku sa suprotne obale bubnjari i žongleri vatrama dodatno podigli raspoloženje, koje je kulminaciju dostiglo tokom vatrometa sa Tiskog keja.

26. i 27. juna zaljubljnici u istorijske priče i vremena kada su prinčevi na konjima dolazili po svoje princeze, kočijama su mogli obići dvorac Sokolac i na taj način postati deo bajkovitog sveta prošlosti. U predstojećem periodu očekuje nas 3 i 4. jula Moto susret, 10 i 11. jula Multikulturalni vikend pa Štrudlijada i ostale manifestacije.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com