logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Otvoren Turistički informativni centar

Posetioci mogu da kupe suvenire, a građani koji su zainteresovani da proizvode i prodaju sve ono što će turiste podsetiti na Novi Bečej, mogu se na ovom mestu informisati kako da ih distribuiraju

Opština Novi Bečej prepoznala je turizam kao osnovnu šansu za razvoj i zbog toga je osnovala Turistički informativni centar (TIC) koji će pomoći turistima, ali i svim sugrađanima da se upoznaju sa mnogobrojnim kulturno-istorijskim znamenitostima u ovoj opštini. TIC se nalazi na šetalištu pored Tise, u staroj skeledžijskoj kućici i otvoren je radnim danima od 9 do 15 časova. Ideja je da objekat radi tokom celog dana, što će doprineti da se zainteresovani građani, ali i oni koji nisu iz Novog Bečeja, što bolje upoznaju i dobiju svu potrebnu pomoć pri upoznavanju Novog Bečeja i okoline. Danima vikenda biće organizovane vožnje fijakerom za sve koji žele da posete muzej Glavaševu kuću, verske objekte, dvorac Dunđerskih... U samom TIC-u posetioci mogu da kupe suvenire, a građani koji su zainteresovani da proizvode i prodaju sve ono što će turiste podsetiti na Novi Bečej, mogu se na ovom mestu informisati kako da ih distribuiraju. Takođe, svi oni koji imaju slobodne smeštajne kapacitete mogu se javiti u TIC kako bi se gosti, posebno za vreme Velikogospojinskih dana, mogli kod nas što duže zadržati u ovoj banatskoj varošici.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com