logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Pet nezaboravnih afričkih dana Maje Delić

Kroz tunel su prolazili rezervni igrači Gane i Srbije, ali nam je bilo striktno zabranjeno da ih pogledamo, nismo smeli da uzmemo autograme ni da se slikamo

U jednom od prethodnih "Informatora" najavljeno je putovanje naše sugrađanke Maje Delić, učenice Osnovne škole "Josif Marinković" na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Afriku. Maja nam je za ovaj broj ispričala utiske sa putovanja. Posle obilaska rezervata divljih životinja i posete afričkim selima gde je probala čak i sušene crviće Maja je stigla na stadion gde se odigravala utakmica Srbija - Gana: „Stadion je bio pun. Malo sam imala tremu, stajali smo u tunelu kroz koji su prolazili rezervni igrači Gane i Srbije, ali nam je bilo striktno zabranjeno da ih pogledamo, nismo smeli da uzmemo autograme ni da se slikamo, pošto svako treba da se skoncentriše na svoj posao, oni na utakmicu, a mi na našu zastavu. Kad smo iznosili zastavu svi su vikali i bio je jako lep osećaj. Za vreme utakmice smo imali posebno mesto na tribinama Posle konferencije za štampu smo uspeli da damo potpisane zastave našem selektoru, slikali smo se sa njim i upoznali" 5 dana u Africi Maja nikada neće zaboraviti.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com