logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Bora Čorba oduševio publiku u Kumanu

Živa legenda domaćeg rokenrola, Bora Đorđević, prošlog meseca održao je zapažen koncert u Sport kafeu u Kumanu. Posle koncerta ruinirana okolina

U stilu velikih zvezda, koncert je počeo sat vremena kasnije, nakon čega je Đorđević animirao publiku puna dva sata. Uspeo je da napravi dobru atmosferu koju će svako od prisutnih na koncertu pamtiti. U pauzi svake pesme nezaobilazne su bile njegove šale, vicevi i aforizmi. Na jednom mestu okupili su se svi oni koji su rasli uz njegove pesme i karijeru, ali i oni koji se tek upoznaju sa njegovim stvaralaštvom. Lutka sa naslovne strane, Kad sam bio mlad, Avionu slomiću ti krila, Amsterdam, Kad padne noć, Pogledaj dom svoj anđele, samo su neki od hitova koji su se nizali tokom večeri i koji će nesumnjivo ostati pored imena čoveka koji godinama potvrđuje frazu „rokenrol nikada ne umire". Iako je zabava na koncertu bila odlična goraku kus u ustima ostavilo je nerazumno divljanje dela publike posle koncerta koji je krivio znake, lomio stakla i ostavio ružnu sliku jutranjim prolaznicima.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com