logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Štrudlijada u Novom Miloševu 17 i 18. Jula

Pred „majstoricama" u pravljenu štrudle ove godine je veliki zadatak, jer će biti teško oboriti prošlogodišnji rekord poslastice od neverovatnih 18 metara

Specifičan vojvođanski specijalitet-štrudla, biće predstavljen u svim varijantama i oblicima na predstojećoj Štrudlijadi u Novom Miloševu 17. i 18. jula. Degustacija i takmičenje u pravljenju ovog ukusnog jela, kako organizatori obećavaju, osnova je za dobru zabavu i uživanje. Kao i godinama unazad, pored pevačkih grupa i raznih kulturno-umetničkih društava, ovaj događaj obeležiće i takmičenja među pevačima-amaterima i takmičenje u najbržem jedenju štrudle. Pred „majstoricama" u pravljenu štrudle ove godine je veliki zadatak, jer će biti teško oboriti prošlogodišnji rekord poslastice od neverovatnih 18 metara, u čiji ukus se i mnogobrojna publika mogla uveriti. Manifestacija u kojoj je prožet prepoznatljiv i jedinstven vojvođanski duh, organizuje „Kolo srpskih sestara" u saradnji sa Mesnom zajednicom Novo Miloševo i opštinom Novi Bečej.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com