logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Čišćenje kanala u Novom Miloševu

Do sredstava iz namenskih primanja budžeta Republike Srbije, odnosno od igara na sreću, novobečejci stigli dobro napisanim projektom

Radaković Dušan, državni sekretar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, 16. juna svečano je uručio rešenje o dodeli sredstava iz namenskih primanja budžeta Republike Srbije, odnosno od igara na sreću, Vrebalov Milivoju, predsedniku opštine Novi Bečej. Sredstva od tri miliona dinara namenjena su za finansiranje čišćenja kanalske mreže, sliv Kerekto-Bočar koji se nalazi u Novom Miloševu, a odobrena su preko programa zaštite životne sredine. Novi Bečej se kvalifikovao za ova sredstva iz republičkog budžeta kvalitetnim projektom koji je ispunio sve zahtevane kriterijume naglasio je Dušan Radaković, državni sekretar za državnu upravu i lokalnu samoupravu i pozvao one koji nisu uspeli da dobiju sredstva da se ugledaju na uspešne opštine koje su usvojile zahtevan način pisanja projekata i prikupljanja dokumentacije.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com