logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Upoznavanje Evrope

Svetlana Glavaški i Dario Tenžer posetili Evropski parlament, Evropsku komisiju i učestvovali u korisnim konferencijama i razgovorima

Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju u partnerstvu sa Centrom za regionalizam iz Novog Sada je u okviru projekta „Evropa u Vojvodini" odabrao dvadeset kandidata za stručnu studijsku posetu institucijama Evropske unije sa sedištem u Briselu od 9-12. juna. Cilj je bio bliže upoznavanje sa funkcionisanjem institucija Evropske unije i njihove uloge u procesima evropskih integracija. Srbija je jedina opština koja je na Konkursu imala izabrana 2 predstavnika, predstavnika lokalne samouprave, Svetlanu Glavaški i predstavnika civilnog sektora, Daria Tenžera. Njih dvoje su imali prilike da sa ostalima iz delegacije posete Evropski parlament, Evropsku komisiju i učestvuju u korisnim konferencijama i razgovorima.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com