logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Predstavnici šezdeset opština i gradova došli po recept kako da srede javnu rasvetu

Godišnja ušteda od 35.000 evra, koju pravi nova javna rasveta u Novom Bečeju, pokriva ratu za kredit uzet za njenu obnovu

Oko 60 predstavnika opština i gradova iz naše zemlje posetilo je Novi Bečej, kako bi se kroz praktičan primer uverili kako je na dobar način rešeno pitanje javne rasvete. Radovan Striković, Pokrainski sekretar za energetiku i mineralne sirovine: "Finansiranje putem uštede je ono što bih ja ovde istakao i što mi u Pokrainskoj vladi potenciramo i predlažemo da prihvate druge opštine i organizacije. Veliki broj mladih Ijudi iz lokalnih samouprava treba da se obuče kako da primene ovaj model. Titel, Žabalj, nekoliko gerontoloških i rekreativnih centara i drugih organizacija i ustanova se spremaju da uđu u ovakve projekte i mi ćemo im pomoći dodatnim obukama i razgovorima kao što je i ovaj naš današnji susret ovde u Novom Bečeju gde su kroz razmenu informacija i na licu mesta videli kako ovaj sistem funkcioniše." Godišnja ušteda od 35.000 evra, koju pravi nova javna rasveta u Novom Bečeju, pokriva ratu za kredit uzet za njenu obnovu.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com