logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Kuglašice i dizači tegova osvetlali obraz

Šest kuglašica Kuglaškog kluba „Jedinstvo " ove sezone plasirale su se na drugo mesto u Srbiji

Prolećna sezona kuglašicama „Jedinstva" bila je izuzetno uspešna ali teška u Novi Bečej su se vratile sa srebrnom medaljom. Đenđika Kiriti, trener i kapiten ženskog KK „Jedinstvo" kaže: „Ja se 26 godina kuglam, a ostale imaju oko 15 godina staža. Teško je ženama da se aktivno bave sportom. U kuglanju igra šest igračica i morali bi da imamo dve rezerve, uvek očekuješ da se neko povredi ili se nešto desi, iskrsne, porodica ili tako nešto. Međutim, ove sezone nismo imali rezervne igračice, nego smo nas šest odigrale svih devet utakmica".

Njihovom uspehu pridružili su se dizači tegova i kikbokseri.

U Subotici je 22. maja na državnom prvenstvu u dizanju tegova za seniore Rakoš Kristijan u kategoriji do 62kg osvojio je treće mesto, a na istom mestu su se našli i takmičari KDT Jedinstvo.

Na skoro održanom Svetskom kupu u kik boxu, novobečejac Olćan Goran odneo je treće mesto u uzrastu starijih kadeta. Među više od dve i po hiljade takmičara iz čak petnaest zemalja, Olćan je u Segedinu potvrdio da zasluženo nosi titulu prvaka Srbije u kik-boxu, savate boxu i kung fu-u.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com