logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Uz Tisu na Obzorja i do Ijubavi

Tiska obzorja i Tisa reka Ijubavi zanimljivi novobečejcima ali i mnogima koji vole dobro organizovane i lepe manifestacije.

Tradicionalna manifestacija „Obzorja na Tisi - Dani Josifa Marinkovića" po osamnaesti put realizovana je u čast nekadašnjeg novobečejca, velikog romantičara i kompozitora, Josifa Marinkovića u Domu kulture 27. i 28. maja. Takmičenje u solo pevanju i revijalni deo izvođenja kompozicija Josifa Marinkovića obogaćeni su i izložbom slika Gige Đurovića-Gileta, koju je predstavio Dragan Jovanović-Danilov, književniki istoričar umetnosti. Među izvođačima su se našli i Novobečejci Predrag Kačavenda, Elvira Mihaljsi, Marina Krulj, Sanja Milenković i lleš Bečei koji se školuje na Muzičkoj akademiji u Sarajevu i mnogi drugi.

Manifesatacija malo nezvaničnijeg karaktera „Tisa reka Ijubavi" po drugi put se održava na obali Novobečejskog keja od 11-13. juna. Pored rok koncerta i puštanja sveća želja u Tisu organizatori su pripremili izuzetan video i audio događaj iznenađenja.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com