logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Srednjoškolci na "Slovačkom moru"

Pedesetak učenika Srednje škole iz Novog Bečeja biče deo velike Evropske, sportsko-bratske manifestacije. Takmičiće se u fudbalu, košarci i plivanju

Opština Novi Bečej i grad Šturovo iz Slovačke pored uspešne dosadašnje saradnje u oblasti ekonomije, privrede i kulture, ove godine će svoje odnosne poboljšati i sportskim dešavanjima. Predstavnici Šturova organizuju sportska takmičenja u kojima će učestvovati svi gradovi i opštine sa kojima su pobratimljeni. Juna meseca učenici Srednje škole iz Novog Bečeja će biti deo velike Evropske, sportsko-bratske manifestacije. Njih pedesetak takmičiće se u fudbalu, košarci, ali i u plivanju jer se slovački grad, kog popularno nazivaju i „Slovačko more", nalazi na samoj obali reke Dunav pored kog je izgrađen kompleks bazena. Pored plivača i muških i ženskih ekipa za takmičenje u fudbalu i košarci, u Slovačku će otići i njihovi treneri, nekolicina profesora i predstavnici lokalne samouprave.Troškove prevoza snosiće opština Novi Bečej, a boravak delegacije iz Novog Bečeja pokriće organizatori manifestacije, odnosno grad Šturovo.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com