logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Novogodišnji bazar u organizaciji udruženja Knap

U susret predstojećim praznicima u organizaciji Udruženja KNAP 10. decembra u holu Doma kulture u Novom Bečeju organizovan je novogodišnji bazar. Udruženja iz cele opštine predstavila su se vezenim i heklanim stvarima, unikatno rađenim nakitom i ukrasnim novogodišnjim predmetima, koji su rađeni tehnikom dekupaža i drugim tehnikama. Uz prijatne zvuke prazničnih melodija, bila je ovo prilika za kupovinu i prodaju, ali i za prijatno druženje u duhu novogodišnjih praznika. U sklopu bazara održana je i kreativna radionica za izradu čestitki namenjena devojčicama četvrtog razreda obe novobečejske osnovne škole.

“Suština cele priče je bila da okupimo udruženja iz naše opštine i u tome smo uspeli. Zahvaljujem se svima koji su nas podržaii, pre svega, Turističkoj organizaciji opštine Novi Bečej, ali i svim udruženjima koja su došla, naročito podmlatku KNAP-a, koji se, takođe, predstavio svojim radovima“, rekla je Nadica Josimović, predsednica Udruženja KNAP.

Svi zainteresovani koji su želeli da izlože svoje radove ili da priušte sebi nešto lepo za praznike, mogli su to učiniti i narednog vikenda 17. decembra od 10 do 16h kada je u holu Doma kulture opštine Novi Bečej održan još jedan novogodišnji bazar.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com