logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Visok let rukometaša „Jedinstva“

Rukometaši ,,Jedinstva“ iz Novog Bečeja, su kao i prošle godine, pružili odlične partije, u prvom delu prvenstvu Prve lige Srbije grupa ,,Sever“. Titulu jesenjeg prVaka osvojila je „Kikinda Grindex“ sa 20, druga je ,,Crvenka“ sa 17, a ,,Jedinstvo“ iz Novog Bečeja treće sa 14 bodova.

Izabranici trenera Mihajla Petkovića, su zabeležili šest pobeda, dva puta igrali nerešeno, doživeli tri poraza, postigli 310, a primili 300 golova.

Za ekipu je nastupalo 22 igrača, svih 11 utakmica odigrali su kapiten Đorđe Vujackov, Vladimir Antonović, Strahinja Ristić, Miroslav Macura, Ivan Spasojev, Miloš Fodok, Jovan Ristić, Dušan Radanović i Miloš Kovačević, zatim Lazar Dakić 10, Milovan Petrović i Igor Dujin 9, Nemanja Dragaš 8, Marko Padežanin i Dejan Usić 7, Predrag Milićević šest, Ivan Crnjin i Aleksandar Fabijan pet, Jovan Jarić četiri, Mihajlo Jelicki, Branislav Nešić i Nenad Barbul jednu utakmicu.

Novobečejski rukometaši su treći po efikasnosti u ligi. Prvi strelac ekipe, ujedno i ovog stepena takmičenja, je Vladimir Antonović sa 80 golova, zatim slede Ivan Spasojev sa 53, Strahinja Ristić 41, Jovan Ristić 39, Miroslav Macura 29, Đorđe Vujackov 27, Ivan Crnjin 12, Igor Dujin 11, Milovan Petrović sedam, Miloš Fodok šest, Lazar Dakić i Dejan Usić dva i Marko Padežanin jedan gol.

Kao i prošle godine, kada su stigli do finala Kupa Vojvodine, i ove sezone Novobečejci su, u ovom takmičenju, bili veoma uspešni. Najpre su u Novom Kneževcu pobedili ,,Obilić“ 34:15, a potom pred svojim navijačima ,,Naftagas“ iz Elemira 40:29, a u osmini finala „Kikindu Grindex“ 30:22. Od Kupa ,,Jedinstvo“se oprostilo, u četvrtfinalu, pošto je pred svojim navijačima izgubilo od ,,Proletera“ iz Zrenjanina 27:28.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com