logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Posustali u poslednjem kolu

Posle nekoliko godina zatišja, ljubitelji futsala u Novom Bečeju, mogu ponovo da uživaju u ovom dinamičnom i sve popularnijem sportu. KMF ,,Tisa“ iz Novog Bečeja se, ove jeseni, uključila u regionalno takmičenje, Drugu futsal ligu Srbije, grupa Vojvodina. U ligi, koja se igra četvorokružno u 12. kola, takmiče se četiri ekipe, pored KMF ,,Tisa“, ,,Sombor“, ,,Kikinda“ i „Indijans 2013“ iz Inđije.

Novobečejci su prvi deo prvenstva završili na dmgom mestu sa 15 bodova, koliko ima i ekipa „Indijans 2013“. iz Inđije na prvom mestu, ali sa boljom gol razlikom.

Za KMF ,,Tisa“ registrovano je 16 fudbalera, golmani Strahinja Vasković, Milivoj Đurić, Zlatko Crnjin i igrači Miloš Petrović (kapiten), Nikola Blažin, Nebojša Sekulić, Isa Lalić, Kristijan Bito, Marko Matić, Goran Šćepanović, Borivoj Balog, Roland Pakai, Bojan Karadža, Čaba Šejmeši, Rudolf Olah i Mihajlo Ćulibrk. Ekipu vode, treneri sa licencom za futsal, Ivan Blažin i Marijana Todorov.

Najefikasniji u ekipi ,,Tise“ je Nebojša Sekulić sa 9 golova, Isa Lalić je postigao 5, Miloš Petrović 4, Nikola Blažin i Marko Matić po tri, Borivoje Balog, Čaba Šejmeši i Kristijan Bito jedan gol.

U prvom kolu izabranici trenera Ivana Blažina su, u Somboru, pobedila istoimenu domaću ekipu 5:3, potom ,,Kikindu“, na njihovom terenu, 4:2. Svojim navijačima KMF ,,Tisa“ se, u derbiju trećeg kola, predstavili u najlepšem svetlu. Protiv konkurenta za najviši plasman, ekipe „Indijans 2013“ iz Inđije, Novobečejci su pobedili 4:2.

U drugom krugu fudbaleri ,,Tise“ su, pred svojim navijačima, pobedili ,,Sombor“ 8:4, a potom ,,Kikindu“ 5:3, da bi, u poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva, na gostovanju u Inđiji doživeli pravi debakl, poraz 10:1, pa su prvu poziciju morali prepustiti ekipi iz Inđije.

Nastavak prvenstva očekuje se krajem februara, kada će, upravo ova dva rivala, rešavati pitanje prvaka ovog stepena takmičenja.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com