logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Letnje aktivnosti u Kumanu

Radovi na sređivanju krova na Pravoslavnoj crkvi Sv. Arhangela Mihaila u Kumanu su u toku, a renovira se kompletan krov, uz zamenu štafli i postavljanje novog crepa.

Radovi se finansiraju iz crkvenih prihoda koji su ostvareni davanjem crkvenog poljoprivrednog zemljišta u zakup. U toku prošle godine, saniran je i problem vlage u zidovima crkve, a radovi su, takođe, finansirani iz istih prihoda.

Mesna zajednica Kumane je i ove godine organizovala turnir u malom fudbalu, koji se tradicionalno održava u dvorištu Osnovne škole „Stančić Milan - Uča“. Za potrebe tumira kupljeno je šest novih reflektora i na taj način je rešen prošlogodišnji problem lošeg osvetljenja koje je bitno smetalo igračima. Turnir je počeo 26. jula i trajaće oko dve nedelje, a takmiče se četiri ekipe u kategoriji juniora i ukupno deset ekipa u kategoriji seniora.

Pored svakodnevnih aktivnosti oko održavanja i uređenja Kumana, u centru su postavljene i dve nove oglasne table, koje su veće i preglednije od predhodnih.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com