logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Radnici JP “Komunalac” na ručku zahvalnosti

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Šućurović, sa saradnicima, nedavno je posluživao radnike JP “Komunalac” na tzv. “ručku zahvalnosti” koji je organizovan u restoranu “Tiska kuća” na obali Tise. Na ovaj jedinstven način oni su se zahvalili radnicima koji su zaslužni što je grad tokom cele godine izuzetno čist i uredan i pokazali koliko cene njihov rad.

Šućurović je na svečanom ručku izjavio da je “Gospojina” dobila nagradu kao najbolja manifestacija u ovom delu Evrope i da je svakako ponosan zbog toga. “Gospojina” ne bi bila to što jeste da nema dobar tim: “Uvek ističem da je tim iznad svega i da to što smo napravili tako veliku manifestaciju svakako je zato, što imamo dobre ljude, svi ulažemo svoju energiju. Naš grad se ističe i po čistoći, jer se po tome izdvaja od svih ostalih manifestacija. Naš kej uvek prelepo izgleda, ovi ljudi tokom cele manifestacije danonoćno rade. Ostali deo tima, koji se za to vreme provodi, radi druge poslove ili se nalazi u VIP-u, je sada u ulozi konobara, mi služimo one ljude koji su nas služili za vreme trajanja “Gospojine”. Trudićemo se i sledeće godine da napravimo još bolju manifestaciju, da sačuvamo ovaj dobar tim, koji još može mnogo toga da uradi za naš grad.”

Miloš Zvekić, direktor JP “Komunalac”, kaže da je “ručak zahvalnosti” vrlo lep gest od strane predsednika opštine, Saše Šućurovića: “Prešlo je u tradiciju. Radnici su se zaista potrudili da i ova “Gospojina”, kao i prethodne, bude besprekorna u organizacionom smislu, ali i u smislu čistoće našeg grada. Njima je čast i ponos da učestvuju u organizaciji jedne takve manifestacije, ali, naravno, i plaćeni su za taj posao.”

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com