logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Uspešan nastup

Na Balkanskom prvenstvu u kungfu vušuu, u bugarskom gradu Burgasu, koje je održano od 16. do 18. oktobra, reprezentaciju Srbije, sa šest takmičara, među kojima i dva iz novobečejskog KBS ,,Jedinstvo“, predvodio je predsednik saveza Radeno Tadić. Reprezentacija Srbije osvojila je, na ovom takmičenju, šest medalja, a među osvajačima medalja su i Novobečejci Milan Rakita i Ferenc Kormanjoš, koji su nastupili u sanda borbama.

Milan Rakita je u seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 56 kg, osvojio srebrnu medalju, dok je Ferenc Kormanjoš, takođe u konkurenciji seniora, u kategoriji do 60 kg, osvojio bronzanu medalju. Predsednik kluba Radenko Tadić, ističe: „Veoma sam zadovoljan nastupom takmičara iz Srbije na ovom prvenstvu. Sledeće takmičenje je prijateljski meč između Srbije i BiH, 8. novembra u Opovu, a 21. novembra, u mađarskom gradu Mezeturu, održaće se Kup Evrope.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com