logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Bočarci jesenji prvaci

Prvenstvo u Međuopštinskoj ligi Kikinda - Novi Bečej - Žitište proteklo je u znaku fudbalera ,,Jedinstva“ iz Bočara, koji su osvojili titulu jesenjeg prvaka bez poraza. Ekipa, koju trenira Strahinja Vasković, je u prvom delu prvenstva postigla maksimalni učinak. Đočarci su dominirali i na najboljem su putu da, na kraju sezone, osvoje titulu i izbore povratak u Područnu ligu Zrenjanin.

Mladi trener Strahinja Vasković, sa zadovoljstvom, ističe: „Zahvaljujući angažovanju, pre svih predsednika kluba Milorada Karana i sekretara MZ Igora Munćana, koji je je ujeđno i pomoćni trener, atmosfera u Bočaru, kada je fudbal u pitanju je za svaku pohvalu. Formiran je kvalitetan tim, koji od starta ima samo jedan cilj, da u godini kada klub slavi lep jubilej, 70 godina postojanja, osvoji prvo mesto i plasman u Područnu ligu“.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com