logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Opštinska organizacija invalida rada obeležila Dan žena

Opštinska organizacija invalida rada je interesantnim edukativnim predavanjem o emocijama obeležila 8. mart, Međunarodni dan žena.

Predsednik OO invalida rada, Vojislav Lukačev, damama je uz prigodan cvet čestitao praznik i pozdravio prisutne goste: načelnicu Penzijsko-invalidskog osiguranja Zrenjanin, Milijanu Živanović, predstavnicu opštine Novi Bečej i čianicu Opštinskog veća, Olgu Lalić i potpredsednika Saveza invalida rada Vojvodine, Stevana Radišića. Prisutnima se obratila i Olga Lalić, članica Opštinskog veća, koja je svojim sugrađankama čestitala praznik i kratko napravila osvrt na period kada su žene počele da se bore za svoja prava tj. ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost između žena i muškaraca.

Lukačev je potom prezentovao plan i program rada Udruženja za 2015. godinu i podsetio da je cilj Udruženja da svojim članovima omogući lakši, lepši, zdraviji i kvalitetniji život.

Predavanje na temu „Emocije“, održala je Ivana Jovčić, specijalista javnog zdravlja.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com