logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Ivica Stojšin novi predsednik Pčelarskog društva Novi Bečej

“Pored redovnih aktivnosti koje društvo ima svake godine, kao prioritet u narednom periodu će biti edukacija članova, saradnja sa pčelarskim udruženjima iz okruženja, edukativne ekskurzije, kao i posete uspešnim pčelinjacima u našoj zemlji” - Ivica Stojšin

Kraj jedne i početak nove kalendarske godine Pčelarsko društvo “Novi Bečej” iz Novog Bečeja obeležilo je održavanjem redovne godišnje skupštine. Ove godine skupština koja je održana 7. februara imala je izborni karakter. Izabrani su članovi izvršnog i nadzornog odbora, kao i članovi disciplinske komisije. Dosadašnjeg predsednika, Milana Vujackovog, koji je tu funkciju obavljao u prethodne četiri godine, nasledio je Ivica Stojšin. Milan Vujackov je rekao da do sada društvo broji oko 30 aktivnih članova: “Očekujemo nove članove, zato što je pčelarstvo u usponu, a samim tim će radna mesta biti popunjena. Na taj način ćemo podstaći omladinu da krene putem pčelarstva, a sve u cilju zapošljavanja. Neka ovo bude apel mladim sugrađanima da nam se priključe, da se zainteresuju i da potraže svoju budućnost u pčelarstvu.“ Pozdravljajući prisutne, novi predsednik Pčelarskog društva “Novi Bečej” je istakao da će društvo nastaviti da radi na unapređenju pčelarstva. Stojšin je izjavio da će pored redovnih aktivnosti koje društvo ima svake godine, kao prioritet u narednom period biti, edukacija članova, saradnja sa pčelarskim udruženjima iz okruženja, edukativne ekskurzije, kao i posete uspešnim pčelinjacima u našoj zemlji.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com