logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Održane radionice na temu Ijubavi

Kancelarija za mlade Novi Bečej je simbolično, 12. februara, krenula sa ciklusom radionica pod nazivom “Dekodiranje ljubavi”, na temu Ijubavi i partnerskih i međuljudskih odnosa. Cilj radionica je bilo ukazivanje na ljubav i trenutno stanje našeg društva, kao i na to koliko su se ljudi udaljili jedni od drugih. Radionice su podeljene u tri dela, a prva se bavila problematizacijom samog pojma Ijubavi, kako stanje društva utiče na nju i na kraju, odakle nam sama potreba za ljubav i šta se dešava kada je sputavamo, rekao je Dejan Vuletaš, direktor Kancelarije za mlade: “U februaru se obeležava Dan zaljubljenih, tako da samo na osnovu toga napravili i radionice. Cilj nam je bio da mladima pojasnimo termin ljubavi i način kako društvo utiče na ljudske odnose, kao i na Ijubavne veze.”

Radionice su održavane u prostorijama Kancelarije za miade, u ulici Rajka Rakočevića, broj 15, a držala ih je Jelena Cucić, diplomirani filozof. Jelena je u Kancelariji za mlade na stručnoj praksi, a kaže da je ideja bila da se naprave malo drugačije radionice nego što je to do sada bio slučaj, koje se neće baviti samo temama za nalaženje posla ili vezane za bilo kakvu struku: “Učesnicima su radionice delovale malo drugačije. Na početku su bili zbunjeni, jer su očekivali malo drugačiji tok. O Ijubavi smo pričali na malo apstraktniji i drugačiji način, nego što se to radi svakoga dana. Odziv nije bio velik, ali s obzirom da ovo jesu bile radionice koje su drugačije, zadovoljna sam i nadam se da ćemo uraditi još neke slične, sa drugačijim temama.“

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com