12. oktobar 2000. godine

Prvo javljanje

Poštovani slušaoci Radija Novi Bečej i danas imamo prijatne vesti. Upravo pre desetak minuta završila je svoj nastup Ildiko Kormanjoš, koja nas je neobično obradovala. U izvanrednoj završnici, poslednjih 25 hitaca na čišćenju, bila je fenomenalna, oborila je 87 čunjeva i sa konačnih 436 sačuvala našu drugu poziciju.

Andrea VašSa nestrpljenjem očekujemo nastup Andree Vaš, a mi ćemo se poštovani slušaoci novobečejskog radija, čuti ponovo, danas popodne negde oko 17 časova...

Drugo javljanje

...Posle drugog takmičarskog dana stanje na tabeli u ženskoj konkurenciji je nepromenjeno, ali su se četiri favorita za finalni turnir izdvojila. Kuglašice Kofema, iz mađarskog grada Sekešfehervara, su i danas bile izvanredne, ubedljivo su prve sa 1.802 čunja. Kuglašice Jedinstva su zadržale drugu poziciju, ali smo posle prvih 50 hitaca Andree Vaš strepeli. Naša kuglašica je dobro počela, imala 149 na pune, ali je na čišćenju upala u krizu, oborila samo 44 čunja, uz čak osam promašaja. U jednom trenutku naš trener Laslo Makra je želeo da izvrši izmenu, ali se predomislio i dobro je učinio. Andrea Vaš je u drugih 50 bila na visini zadatka, u samoj završnici sa nekoliko devetki došla do rezultata 426, što je, s obzirom na oscilacije u igri, veoma dobar rezultat, koji je kuglašicama Jedinstva omogućio da, pre poslednjeg dana, sačuvaju drugu poziciju sa 1.741 oborenim čunjem.

Povezani članci