11. oktobar 2000. godine

Prvo javljanje

Poštovani slušaoci Radija Novi Bečej srdačan pozdrav iz Skoplja, gde je danas počeo Kup Evrope u kuglanju, na kojem učestvuju 34 ekipe, 11 u ženskoj i 13 u muškoj konkurenciji, među kojima su ženske ekipe Jedinstva iz Novog Bečeja i muška ekipa beogradske Crvene zvezde.

Posle prvog takmičarskog dana u kuglani „Musandra“ prijatne vesti iz Skoplja za ljubitelje kuglanja u Novom Bečeju. Ekipa Jedinstva je na drugom mestu, pošto su Jelena Majstrović i Erika Kolarević bile veoma raspoložene za igru. Jelena Majstorović je oborila 445, a Erika Kolarević 434 čunja, pa su naše kuglašice sa 879 oborenih čunjeva na drugom mestu, iza ekipe Kofem iz Mađarske, koja ubedljivo vodi sa 919 oborenih čunjeva, dok je na trećem mestu ekipa Rapida iz Bukurešta sa 855 čunjeva.

Na kraju treba istaći odličnu organizaciju i prisnost domaćina, danas je u Skoplju bio sunčan, praznični dan, kao što je poznato 11. oktobar je državni praznik Makedonije.

Eto, toliko u ovom prvom javljanju iz Skoplja, uz još jedan srdačan pozdrav od male sportske ekspedicije Kuglaškog kluba Jedinstvo.

Povezani članci