logoban

Registrovani korisnici imaju pristup celokupnom sadržaju sajta, bolje rezultate pretrage, mogućnost komentarisanja članaka, kvalitetnije fotografije i druge pogodnosti. Kako da se registrujem?
 

Saša Milenković

Daske koje život znače večita su inspiracija za Sašu Milenkovića. Rođen je 1963. godine, a od 1978. pa do danas aktivno učestvuje u pozorišnoj umetnosti. Kao glumac je igrao u više od trideset predstava. Godine 2000. prvi put se oprobao u ulozi režisera. Dosad je režirao petnaest naslova, od kojih je za šest radio adaptaciju. O njegovim glumačkim i režiserskim uspesima najbolјe svedoče brojne nagrade osvojene na različitim smotrama i festivalima.

Saša MilenkovićKao predsednik i sekretar Amaterskog pozorišta „NB teatar" vodio je smotre malih i eksperimentalnih scena, te međuokružne smotre srednjeg i severnog Banata i severne Bačke.

Iz lјubavi Saše Milenkovića prema pozorištu nastao je i festival komedije „Jovan Knežević Caca". Prvi je; na njegovu inicijativu, održan 2009. godine, a do danas uspešno okuplјa lјubitelјe komedije i amaterske pozorišne trupe iz cele zemlјe.

Kontakt

Sale Vidak
060 013 01 01
salevidak@gmail.com