Svirajte noćas

Svirajte noćas, pod otvorenim krovom od zvezda, po lepotom usuda neba, dok se toči najbolji šampanj za opljačkane damare srca, za rastrzanu dušu grča, što je predah namerno, a smerno tebi, jer šta bih sa njom u trenutku tom zaludelom i bludnom, emotivno čudnom. Mogla sam bežati i nikada ne čuti, ti si tako lepa, ti si tako mlada „ты не смотри на менја, ја не шоколада“. Sneg je padao.

Svirajte noćas, pod otvorenim krovom od zvezda, pod lepotom usuda neba, dok se najbolji šampanj toči za precvarene oči, za besane noći, za ukradene osmehe i milovanja i lažna šaputanja, jer sam baš to želela, emotivna „luda“, puna čuda. Mogla sam bežati i nikada ne čuti, ti si tako lepa, ti si tako mlada „ты не смотри на менја, ја не шоколада“. Sneg je padao.

Svirajte noćas, dok mi se blještava nebesa smeju i nek se šampanj toči, jer sam znala da sam krala svoju radost, svoje moći pretočene u nemoći, da sam krala okrajke iluzije i osmehe zatomljene u grcaju tame, da sam sve krala od sebe same i tebi dala. Krao si i ti, ali nisi znao da ljubav je uspomena i kad kiše tuku, da ne moraš da me držiš za ruku, niti da uhvatiš korake moje. Zaboravi, ukradene godine se ne broje. Mogla sam bežati i nikada ne čuti, ti si tako lepa, ti si tako mlada, „ты не смотри на менја, ја не шоколада“.

Povezani članci