Nezadovoljni trgovinom

Novomiloševčani, naročito proslednje godine prilično su nezadovoljni radom trgovinskog preduzeća Potisje u svom mestu. Niz potrebnih artikala ne mogu se dobiti u njihovim prodavnicama zbog čega su meštani primorani da putuju u obližnja mesta i da se snabdevaju često svojim najosnovnijim kućnim potrebama.

Pre tri godine Novo Miloševo je imalo samostalno trgovinsko preduzeće za svoje naseljeno mesto, savet potrošača i kako kažu tada je problema bilo daleko manje.

Sada poslovođe novomiloševačkih prodavnica samo trebuju robu i veoma često se dešava da se u njihovim prodavnicama ne mogu dobiti ni staklo, ni boje a ni niz drugih artikala, pa građani putuju u druga mesta da bi nabavili potrebnu robu.

Ovo pitanje veoma često je pokretano na zborovima birača ali do danas nije se ništa bitno izmenilo.

U poslednje vreme cene voznih karata opet su poskupile što stvara nove probleme meštanima koji su se do sada snabdevali u obližnjim mestima.

Novomiloševčani sada već s pravom očekuju da će trgovinsko preduzeće Potisje ipak učiniti nešto i na taj način uštedeti svojim potrošačima nepotreban put i gubljenje vremena.

Povezani članci