U utorak, 6. juna, Demokratska stranka je, u Novom Bečeju, održala tribinu o trenutnom stanju u društvu.

Dragan Šutanovac, predsednik Demokratske stranke, bio je ključni govornik večeri. Kako nam je sam rekao, ova tribina spada u redovne partijske aktivnosti njegove stranke. “Ovo je jedna od dnevnih aktivnosti koje sprovode visoki funkcioneri Demokratske stranke. Ja sam danas u Novom Bečeju, sutra na Savskom Vencu, a krajem nedelje u Somboru i Kikindi” rekao je Šutanovac dodavši: “Ideja je da razgovaramo sa članovima i simpatizerima Demokratske stranke, da saslušamo sa kojim se problemima oni suočavaju i da im ponudimo rešenja za one probleme za koje smatramo da su trenutno akutni za sve građane Srbije uključujući i ljude koji žive u Novom Bečeju”. Kao bitne probleme, Dragan Šutanovac je naveo nizak životni standard, nisku stopu ličnih dohodaka, kao i to što se da mnogi građani osećaju nesigurno. Prema njegovim rečima, Demokrastska stranka je jedina koja može pružiti rešenja ovih problema.

Pozdravljajući okupljene, Tomislav Ratković, predsednik opštinskog odbora Demokratske stranke, izrazio je zadovoljstvo dobrim odzivom članstva, ali i naglasio da broj članova i simpatizera ove političke stranke u Novom Bečeju raste i da je upravo jedan od povoda za održavanje ove tribine i prilika da se deset novih članova javno pridruži redovima demokrata.

Pored Ratkovića i Šutanovca, na tribini je govorio i Miroslav Vasin, predsednik pokrajinskog odbora DS koji je posebno pohvalio istrajnost i doslednost jezgra partijskog članstva koje istrajava kao opozicija trenutnoj vlasti.

panel
5340
Članaka
panel
3900
Fotografija
paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Poslednje fotografije

05.12.2019. (15 fotografija)
Svečani doček crkvenih zvona

Pravoslavna crkva Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Kumanu


27.11.2019. (5 fotografija)
Foto-ep
Foto-ep o Kumanu

Da li ste znali...

da je 1872. godine, car Franja Josif sa svojim parobrodom pristao u novobečejsku luku, te nastavio svoj put karucama za Beodru?