banerKIA3

U novim prostorijama Opštinski odbor SNS obeležio je stranačku slavu, uz prisustvo sveštenika, rukovodstva stranke, članstva I drugih predstavnika političkih partija.

Srpska napredna stranka u opštini Novi Bečej, značajno učestvuje u vršenju vlasti sa koalicionim partnerima. Prisutna je u Savetima mesnih zajednica Novi Bečej i Kumane. Matija Kovač, zamenik predsednika opštine Novi Bečej kaže da je cilj i uloga stranke u vlasti da se radi na popravljanju uslova života u lokalnoj zajednici: “U maju smo imali konferenciju za novinare, i tada smo najavili građanima investicione aktivnosti u ovoj godini, što mesnih zajednica, što javnih preduzeća u kojima odgovornost snosi SNS i Ijudi koje je postavila. Ono što građani mogu da vide je to da se obećanja ispunjavaju, opština Novi Bečej je veliko gradilište. Naravno, preduslov za to je politička stabilnost u opštini i jedna kvalitetna podela posla sa koalicionim partnerom. Smatramo da je građanima, pre svega, interes da se u opštini uradi nešto i da se omogući da u 21. veku građani imaju put, kanalizaciju i kvalitetne uslove za obrazovanje dece, kao i boravak mladih na sportskim terenima i objektima. Ovaj mandat smo stavili u funciju toga da rešimo deo najvećih komunalnih problema u opštini. Naravno, nije ih moguće odmah sve rešiti, ali dobrim radom i dogovorom, u svakom slučaju SNS doprinosi u realizaciji tih ciljeva. SNS se priprema za predstojeće pokrajinske i lokalne izbore koji će se održati najkasnije na proleće. Verujemo, da podršku građana koju ima premijer Aleksandar Vučić i SNS, dobrim radom možemo da preslikamo i u opštini Novi Bečej. Nekoliko prethodnih izbornih ciklusa su pokazali da opštinski odbor uz sve svoje nedostatke i probleme poseduje odgovarajući kvalitet kadrova. Želimo da naš rad, koji smo u prethodnom periodu ostvarili, kandidujemo ispred građana i da pokušamo da ostvarimo što bolji izborni rezultat i da nastavimo aktivnosti na unapređenju života u opštini i u narednom mandatu.”

panel
5580
Članaka
panel
5414
Fotografija

Poslednje fotografije

04.06.2020. (10 fotografija)
Svadbe i običaji

Svadbe i običaji


04.06.2020. (10 fotografija)
Zemljoradnja i stočarstvo

Zemljoradnјa i stočarstvo


 
23.04.2020. (10 fotografija)
Svečanosti i provodi
Svečanosti i provodi

04.01.2020. (20 fotografija)
Kumane
Čudesni crteži profesora Letića
04.01.2020. (10 fotografija)
Folklor Kumana
Folklor Kumana

23.04.2020. (20 fotografija)
Svečani doček crkvenih zvona

Pravoslavna crkva Svetih arhanđela Mihaila i Gavrila u Kumanu

Da li ste znali...

da je Laza Popović, sin pop-Luke iz Vranjeva je bio prvi reditelj novoosnovanog Narodnog pozorišta u Beogradu 1868. godine.