Akcija „Čepom do osmeha” u Novom Bečeju

Akciji „Čepom do osmeha", priključila se i opština Novi Bečej. Cilj humanitarnih aktivnosti je razvijanje ekološke svesti, zatim empatiju prema deci sa smetnjama u razvoju i njihovo uključivanje u svakodnevicu, kao i njihov osmeh kada dobiju pomogala koja im olakšavaju svakodnevni život.

Na teritoriji opšti'ne Novi Bečej, kutije za prikupljanje čepova za reciklažu postavljene su u školama, predškolskim ustanovama kao i mesnim zajednicama.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koja smatrate da bi dopunila sajt, priključite nam se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije... koje ćemo rado objaviti.

Ideju...

Oni imućniji Novobečejci koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj sajta, da budu dobrotvori (kako se nekada to radilo) mogu nas kontaktirati i dati svoj doprinos ideji koja nam je zajednička.